schilderijen | illustraties | visuals

Illustraties

De illustraties die ik maak zijn vooral van insecten en kleine dieren. Gewoon omdat ze zo ver van menselijke vormen en daardoor ontzettend boeiend zijn. Mijn illustraties zijn vrijwel altijd met pen getekend. Een illustratie maken in opdracht is mogelijk, neem daarvoor gerust contact met mij op.

Bekijk mijn illustraties

Visuals

Om maar met een spreekwoord in huis te vallen: één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dat is waar visuals om gaan. Soms is het lastig om een plan, idee of concept in woorden te vatten. Je probeert het uit te leggen, maar een ander begrijpt het toch nét verkeerd. Dan helpt het om je verhaal uit te tekenen. Heb je wat meer nodig dan bollen en lijntjes of wil je een visualisatie die het waard is om aan een publiek te presenteren? Dan kan ik je daar mee helpen.

INTAKE

We beginnen met het in beeld brengen van alle ins en outs van jouw plan, idee, concept of verhaal. Samen met jouw partners, opdrachtgever, collega’s of andere betrokkenen.

ONTWERP

Op basis van de input die ik jou en eventueel andere betrokkenen krijg, maak ik een eerste ontwerp van de visual. Samen zetten we de puntjes hiervan op de i!

PRESENTATIE

Het eindresultaat is een overzichtelijke, digitale visual waarmee jouw verhaal zonder teveel toelichting meteen duidelijk wordt.

Bekijk mijn visuals